|

Тиждень психології

З 23 по 26 квітня 2024 року у ЗДО «Малятко» тривав Тиждень психології, метою проведення якого було підтримати позитивний мікроклімат в Закладі та створити умови для забезпечення психічного здоров`я усіх учасників освітнього процесу.
23 квітня практичний психолог Наталія Сливчук долучилася до Всеукраїнського круглого столу з теми «Професійна підготовка психологів в Україні: стратегічні завдання». Учасники заходу, психологи з різних куточків України, розглянули низку актуальних питань щодо професійної підготовки у контексті сучасних викликів та міжнародний досвід підготовки фахівців психологічної служби. Також було приділено значну увагу практичній діяльності в умовах війни, важливості професійного саморозвитку та етичним принципам роботи психолога.
24 квітня педагогічні працівники ЗДО «Малятко» взяли участь у тренінгу «Технологія рефлексивного підходу в особистісній і професійній сферах». Детальніше про тренінг можна прочитати тут: https://malyatko.brada.gov.ua/?p=1943
25 та 26 квітня учасники освітнього процесу відповідно до вікових особливостей взяли участь у різноманітних формах освітньої взаємодії.
Психологічна розвага «В тобі народжується доброта» стимулювала малят і дорослих до доброзичливого ставлення, проявів допомоги та вдячності до оточуючих; самоаналізу. Танцювальний флешмоб «Веселі звірята» викликав в учасників позитивні враження. Психологічна гра «Веселка настрою» не залишила байдужими дорослих учасників освітнього процесу: батьки вихованців та колеги залишили практичному психологу Наталії Василівні приємні побажання з нагоди професійного свята.
Усі учасники отримали цінний подарунок – радісні емоції та гарний настрій.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *